soundbusters

Het heeft even geduurd. Maar we zijn er geraakt: bij onze droomjob. Schitterend als de puzzel valt.
Wat het nog mooier maakt: dat we het met ons tweetjes kunnen doen. Maak kennis met de soundbus-ters!


 

Els Moerman 

DSC04893

 

 'Ik heb altijd het gevoel gehad dat je door God werd gezonden' fluisterde mijn moeder me als kind toe. Het staat vast: ik ben onderweg veel van mijn kinderlijke onschuld verloren. Maar ik ben ook aan veel dingen trouw gebleven. Mijn persoonlijk kompas, mijn klank, mijn diep innerlijk weten, mijn open blik, mijn ontvankelijkheid voor mysterieuze ervaringen, mijn talenten, mijn verbondenheid met al wat leeft,... Alles wat mij uniek maakt ben ik blijven koesteren. Dat maakt dat ik vandaag als vrouw en mama trots ben op mijn plekje in deze wereld.

 

Els is 38 jaar.  Ze werkt halftijds als psycholoog in een psychiatrisch verzorgingstehuis. Het leven beschouwt ze als een boeiende leerervaring die nooit stopt. Als psycholoog heeft Els een warme en betrokken stijl. Niet alleen jouw woorden interesseren haar. Maar ook de beelden die bij jouw beleving horen. Vaak blijken net die beelden de ideale ingangspoort om iets te veranderen. Verander je beelden en je verandert je (blik op het) leven. Wanneer er ook op energetisch niveau belemmeringen in jouw geest of lichaam aangepakt moeten worden, schakelt Els bovendien haar kennis en kunde als klanktherapeut in. Tijdens het klankwerk zit ze helemaal in haar flow. Ze is wat bescheiden rond haar werk als heler, maar ze kan er niet onderuit: met de drum in de hand voelt ze zich helemaal in haar element. Hiervoor is ze in de wieg gelegd.

Els studeerde in 2004 af als klinisch psycholoog aan de Universtiteit van Gent. Ze combineerde deze studie succesvol met een lerarenopleiding. Ook daarna bleef ze zich bijscholen. In 2014 haalde ze haar diploma 'International Sound Healer' aan the Association of Sound Therapy van Michêle Averard en Nestor Kornblum. In oktober 2017 trok ze naar Spanje voor de Advanced Sound Healer Training. Haar expertise met beelden haalde ze in Amsterdam bij de School voor Imaginatie van Jan Taal.  Ze volgde er de leergang Imaginatievaardigheden I,II en III. Els is ook trainer Rots en Water (agressieregulering en weerbaarheid) en Socratisch Gespreksleider.

 

 

Gerrit Maris 

DSC06806

 

Tijdens een bijeenkomst van sjamanen in Brazilië kreeg ik de naam 'Changing Man'. Ik ben inderdaad wel een man die weet wat verandering is. In dit ene leven heb ik al meerdere levens meegemaakt. Altijd een ander hoofdstuk, altijd boeiend. De 'changing' in 'changing man' verwijst niet alleen naar mijn eigen verandering. Het is ook mijn taak om anderen te helpen bloeien. 

 

Wie nood heeft aan verandering of verdieping in zijn/haar leven is bij Gerrit aan het juiste adres. Gerrit is een integer man met een hoge fijngevoeligheid. Hij startte zijn carrière als leerkracht in het lager onderwijs. Hoewel hij al lang geleden uit het onderwijs stapte, is zijn missie ongewijzigd: het maken van een verschil. Vandaag doet hij dit met zijn helende handen en wilskracht. Het talent als medium is aangeboren. De kennis vergaarde hij tijdens opleidingen sjamanisme, imaginatie, soundhealing, zijn internationaal werk als train de trainer,...