detox op vrijdag

Sloom, moe, druk. Wie heeft zich na een werkweek nog niet zo gevoeld. Als je niet oplet, neem je dat gevoel ook mee het weekend in. Samen met alle onafgewerkte taken, stress en zorgen. Loslaten lukt niet altijd even goed. Voor je het weet staat maandag al weer voor de deur en is het weekend voorbij getikt. Wil je de sleur kwijt? Wil je jouw weekend terug?


 

image.png

 

Ontspannen en ontgiften met een klankdetox

 

 Kom op vrijdagavond tussen 19u30 en 20u30 een klankbad pakken bij ons. Wij zorgen voor een verfrissende detox met klank. Eentje die de ballast wegspoelt en de rust herstelt. Daarna kan je chill het weekend instappen. Met je hoofd, hart en handen er helemaal zijn op zaterdag en zondag. 

Het leuke aan detoxen op vrijdag? Dat je er zelf niks voor hoeft te doen. Geen zwaar dieet of ijzeren discipline nodig. Een half uurtje liggen en ontvangen. Achteraf kan je nog even nagenieten en napraten met een glaasje detox water. Of neem gerust een verfrissende duik in onze zwemvijver (als het weer het toelaat).

Waarom we ons klankbad een detox noemen? Omdat dat is wat het doet: ontgiften. We halen het vuil (alle ongewenste invloeden, ruis, stress,...) er af en versterken jouw eigen innerlijke stilte.

 

Praktische info detox op vrijdag 

Wanneer kan ik deelnemen aan een ontspannende klankdetox?


We organiseren tweewekelijks een detox op vrijdag. Eén keer per maand in Herselt en één keer per maand in Diest. Benieuwd naar de data? Hieronder een overzicht van de data t.e.m. juni: 

HERSELT
vrijdag 25 oktober 2019
vrijdag 22 november 2019
vrijdag 20 december 2019
vrijdag 17 januari 2020
vrijdag 14 februari 2020
vrijdag 13 maart 2020
vrijdag 10 april 2020
vrijdag 8 mei 2020
vrijdag 5 juni 2020


DIEST

vrijdag 11 oktober 2019
vrijdag 8 november 2019
vrijdag 6 december 2019
vrijdag 3 januari 2020
vrijdag 31 januari 2020
vrijdag 28 februari 2020
vrijdag 27 maart 2020
vrijdag 24 april 2020
vrijdag 22 mei 2020
vrijdag 19 juni 2020

 

*Special: Vibrations 'Winterstil op dinsdag 3 december. De vibraties van 'winterstilheid' worden opgeroepen door de klanken van Gerrit Maris en pareltjes van aanrakingen uitgevoerd door internationale bodyworkers Fabrizio Dalle Piane en Bart Vanderbruggen. Magie verzekerd. Meer informatie op https://www.facebook.com/events/1139051889616911/


Wat kost een klankdetox bij Soundbus?


Kom je voor de eerste keer? Dan betaal je helemaal niks. Je krijgt van ons een proefsessie gratis! 
Daarna kost een klankdetox 20 euro voor een losse sessie of 15 euro als je voor een abonnement kiest. Een 'detox op vrijdag'-abonnement geeft je recht op vijf detoxsessies en kost in totaal 75 euro. Het abonnement is onbeperkt geldig. Je kiest zelf wanneer je wel of niet komt.  

Waar vinden de klankdetoxen plaats?


Detox op vrijdag
vindt plaats in de soundroom in onze hoeve in Herselt (Molenvloed 36A, Herselt). Of in de workshopruimte in het charmante herenhuis van het praktijkhuis In Harmonie in Diest. Inschrijven is verplicht. Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje en wij houden een plekje voor je vrij. 

Je detox-abonnement is geldig zijn voor alle detoxen op beide locaties! Je kiest dus niet alleen wanneer maar ook waar je wilt komen genieten van de klanken van Soundbus. 


Hoe kan je een detoxabonnement bekomen?

Je kan je abonnement kopen tijdens elk bezoek aan Soundbus. Bijvoorbeeld na deelname aan een proefsessie of na een individuele klanksessie. Maar ook op ieder ander ogenblik kan je een abonnement aanvragen. Je belt ons even op of stuurt een mailtje en wij leggen het abonnement voor je klaar. Je komt het ophalen en betaalt bij ontvangst. Of als dat voor jou gemakkelijker is, kunnen wij jouw abonnement ook per post naar jou toesturen. In dat geval betaal je op voorhand per overschrijving.

 

Kan ik iemand verrassen met een detoxabonnement?

Wil je graag iemand op weg helpen naar minder stress en meer ontspanning? Hem/haar er toe aanzetten om regelmatig me-time te nemen? Dat kan zeker. Contacteer ons en vraag naar een cadeaubon voor een detoxabonnement. 

 

Relaxerende klankreizen kunnen op aanvraag ook op andere tijdstippen georganiseerd worden.
In de praktijk van soundbus. Of op locatie (eigen living, evenement, bedrijf, organisatie, dienst,...).